Birthe's Madside

 

Spanske koteletter
4 personer
  • 6 - 8 svinekoteletter
  • ca. 100 g smør
  • salt, peber
  • ½ kg champignon
  • 250 g løg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 dåse flåede tomater
  • 4 dl rødvin
  • 1 dl piskefløde
  • løse ris

Koteletterne brunes i smør på panden, krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. Champignoner, løg og peberfrugt renses, skæres i skiver og svitses i smør på panden. De flåede tomater med væde, rødvin og fløde tilsættes. Sovsen småsnurrer et par minutter, smages til og hældes over koteletterne. Fadet dækkes med folio og sættes i ovnen ved 180°, ca 30 minutter.

De spanske koteletter serveres med løse ris eller flûtes.

Kilde: Eva Hauschildt Sørensen

 

 

Birthe's Madside