Birthe's Madside

 

Spansk skinkeret
  • ½ dl olivenolie
  • 500 g rå skinke
  • 100 g grofthakket peberfrugt
  • 50 g grofthakket løg
  • 100 g gulerødder i skiver
  • 60 g tørrede tomater, skåret i strimler
  • ½ l vand
  • salt
  • 5 stk. peberkorn
  • 1 knivspids chilipeber
  • meljævning
  • Pynt:
  • hakket oliven

I en steggryde opvarmes olien og kødet brunes på alle sider og tages op. Grønsagerne svitses og kødet lægges ned igen. ½ l vand og kryderier tilsætes. Skru ned når skinken lige er kommet i kog.

Kogetid: 45 min.

Eftervarme: 10 min.

Saucen jævnes og smages til. Tomaterne vil med den lange kogetid koge lidt ud. Kødet skæres i skiver og saucen hældes over. Hertil serveres Ris Pilaff. Retten kan evt. tilberedes med kylling. Del kyllingen kvarte stykker og tag skinnet af.

Kilde: Inge Lise Holm

 

 

Birthe's Madside