Birthe's Madside

 

Stegte ris med æggestrimler
Main dish 4 personer
  • 3½ dl ris
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 porrer
  • 2 peberfrugter
  • 300 g hvidkål
  • 2½ spsk olie
  • 1½ tsk karry
  • 250 g kogt skinke i terninger
  • 2 æg
  • 100 g rejer
  • 3 spsk soyasauce

Kog ris. Hak løg, hvidløg, porrer og peberfrugter. Skær hvidkål i strimler. Svits grønsager i 2 spsk olie med karry 4-5 min. Tilsæt kød og svits 2 min Tilsæt de kogt ris og varm retten igennem. Pisk æg sammen og steg massen 1 min på hver side i ½ spsk olie på en lille pande. Skær omletten i tynde strimler. Tilsæt dem og rejer til retten. Dryp med soyasauce.

Tips: Brug en rest kogt ris.

 

 

Birthe's Madside