Birthe's Madside

 

Svensk Pølseret (Nilpeter)
6-8 personer
  • Til 1 kg pølser:

  • 1 kg Gøl partypølser (anbefales) (i skiver 10-15 per pølse)

  • 100 g margarine

  • 1,666 kg kartofler i tern (forkogte ca 5 min)

  • 333 g løg

  • 3,33 dl tomatpure

  • 6,7 dl fløde

  • 9 tsk karry

  • 6 tsk rosenpaprika

  • 3 tsk peber

  • 2 tsk salt

Margarine smeltes i en suppegryde. Kryderier brændes af. Løg svitses. Tomatpure kommes i. Pølser (i skiver) og kartofler(forkogte tern). Tilsæt fløden. Smages til med salt peber og karry. Varmes til pølserne er gennemvarme.

Servering: Varmt

Kilde: Køkkenlederen på Nilpeter

 

 

Birthe's Madside