Birthe's Madside

 

Svensk pølseret - den rigtig gode

Skær kartoflerne i stykker, som til biksemad, og kog dem i ca. 15 minutter. Imens smeltes margarinen i en gryde. Ved svag varme, så den ikke bliver brun. Løgene skæres i halve ringe, og puttes i gryden. Når de er bløde tilsættes sukker, salt og peber. Derefter tilsættes fløde og ketchup, indtil det er flot lyserødt. Så skal det smages til. Vandet hældes fra kartoflerne. Pølserne er naturligvis skåret i stykker på nuværende tidspunkt, så de smides i gryden sammen med kartoflerne.

Retten skal gerne være lidt "smattet". Er den for tør, skal der bare mere fløde og ketchup i.

Servering: Spises KUN med gaffel. Skovles ind uden tanke for kalorieindhold. Er forrygende med et glas mælk. Er du til salat og groft brød, er dette den forkerte opskrift!

Kilde: Elsebeth Vahl

 

 

Birthe's Madside