Birthe's Madside

 

Svinekød i honning og ingefær
4 personer
  • 1 spsk honning

  • 1 spsk olie

  • 1 løg i tern

  • 4 cm frisk hakket ingefær

  • 400 g skært svinekød i tern

  • 500 g champignon, skåret i kvarte

  • 1 tsk salt

  • friskkværnet peber

  • 1 spsk majsstivelse

  • 3 dl syrnet fløde

  • Tilbehør:

  • løse ris

  • let dampede broccolibuketter

Honning og olie varmes i en gryde. Løg og ingefær tilsættes. Kød tilsættes og svitses. Champignon tilsættes. Lad blandingen svitse et par min. Tilsæt salt og peber. Majsstivelsen røres i den syrnede fløde og tilsættes. Retten simrer derefter i ca. 30 min. under låg. Smages til.

Kilde: SuperBrugsen

 

 

Birthe's Madside