Birthe's Madside

 

Svinekoteletter som i Napoli
Kødretter 4 personer
  • 4 koteletter, på ca. 2½ cm's tykkelse
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 gule peberfrugter
  • 200 g solmodne tomater
  • 200 g champignoner
  • Salt - friskkværnet peber

Koteletterne svitses et par minutter på hver side ved 175° i en gryde eller dyb pande. Koteletterne tages fra og holdes varme, mens varmen sænkes og de knuste hvidløg svitses i olien. Når de begynder at tage farve, tilsættes tomaterne, som smages til med salt og peber og koger passende ind i ca. fem minutter. Så lægges koteletterne tilbage og snurrer i saucen et kvarters tid, hvorpå de vendes og champignonerne i skiver kommes ved. Efter yderligere ti minutter under låg er koteletterne klare. I napoli spiser man brede nudler, tagliatelle eller maccheroni til.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 06-03-1996.

 

 

Birthe's Madside