Birthe's Madside

 

Svinemørbrad à l'orange med rom
6 personer

Tør mørbraderne med køkkenrulle og drys salt og peber på. Skræl en appelsin, skær det hvide af skallen og skær den i meget tynde strimler og kog dem 5 minutter i vand. Si vandet fra og gem strimlerne til saucen. Pres saften af appelsinerne. Brun mørbraderne på alle sider i fedtstof i en gryde. Tilsæt appelsinsaft og rom og lad kødet stege 7-8 minutter, vend det og steg 7-8 minutter på den anden side. Tag kødet op og læg tildækket et sted. Kog saucen ned til ca. 3½ dl. Tilsæt piskefløden og jævn med majsjævningen. Smag til med salt og peber. Si saucen. Skær kødet i 12-16 stykker og kom dem i saucen. Tilsæt appelsinstrimlerne og sukkerærter i stimler og kog retten igennem.

Servering: Kan serveres med frisk pasta og broccoli.

Kilde: Føtex

 

 

Birthe's Madside