Birthe's Madside

 

Svinemørbrad farseret med bacon og ost
Kødretter 4 personer
  • 4 svinekoteletter med ben - økologisk svin smager bedst
  • 4 spsk hakket bacon
  • 4 spsk reven emmenthaler elller gruyére
  • 2 tsk snittet frisk salvie
  • Svinefedt
  • Friskkværnet peber

Skær en lomme helt ind til koteletbenet i hver og fyld den med en blanding af bacon, ost, salvie og peber. Luk lommen med en kødnål. Brun koteletterne i nysmeltet svinefedt ved ca. 160° - fire – fem minutter på hver side. Både bacon og ost indeholder salt, så det er næppe nødvendigt at salte yderligere. Servér f.eks. med pillede kartofler og stuvet eller smørdampet spinat. Osten i farsen forhøjer smagen af rødvin.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 05-03-1996.

 

 

Birthe's Madside