Birthe's Madside

 

Svinemørbrad med Gorgonzola
  • 1 stor svinemørbrad
  • smør, salt og peber
  • 4 dl fløde
  • 50 g Gorgonzola
  • 50 g Mozarella
  • 1 tsk Maizena
  • 1 spsk vand
  • 2 spsk cognac
  • Tilbehør:
  • pasta
  • valnødder
  • stegte tomatskiver

Brun mørbraden, krydr med salt og peber og steg den 15 - 20 min. Rør Gorgonzolaen ud i lidt fløde. Blandingen i en tykbundet gryde og tilsæt resten af fløden samt den revne Mozarella. Varm igennem under piskning (jævn evt. med Maizena udrørt i vand). Smag saucen til med salt, peber og cognac. Anret pasta, fine mørbradskiver og stegte tomater med saucen over samt ristede valnødder.

Kilde: Kim Kronborg

 

 

Birthe's Madside