Birthe's Madside

 

Svinemørbrad stegt som vildt
6 pers.
  • 2 svinemørbrad, afpudsede
  • salt og peber
  • Lage:
  • 1 flaske rødvin
  • 5-8 knuste enebær
  • 1 hakket løg
  • Sovs:
  • 50 g smør eller olie
  • ca. ½ liter vand eller bouillon
  • majsmel til jævning
  • rødvin fra lagen
  • evt. fløde

Svinemørbradene gnides med salt og peber og lægges i rødvinslagen ½-1 døgn. Tørres i køkkenrulle og brunes i fedtstoffet i en gryde, vædske tilsættes, steges videre ved svag varme, ca. ½ time. Skyen sies fra, jævnes til med rødvin og evt. fløde. Ved anretning skæres mørbraden lidt på skrå, lidt sauce hældes over.

Serveres med aspargeskartofler og rødbedesalat med ribs.

 

 

Birthe's Madside