Birthe's Madside

 

Kanin ala Winther
4 personer

Kaninkød har den fordel, at det kan tilberedes på 1000 måder! Det er iøvrigt meget magert og velsmagende.

  • 1 kaninryg (mørbraden)
  • 250 g champignoner
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl tomat ketchup
  • 2 dl vand
  • 2 dl fløde
  • 1 tsk oregano
  • timian
  • salt
  1. Kaninmørbraden skæres i små stykker.
  2. Løg, hvidløg hakkes.
  3. Champignon renses og skæres i store skiver.
  4. Alt svitses i en gryde.
  5. Vand og tomat ketchup tilsættes.
  6. Krydderier tilsættes.
  7. Retten småkoger i 45 min.
  8. Fløde tilsættes og sovsen jævnes.

Serveres med spaghetti, ris eller kartofler.

Kilde: Birgit Winther Jensen

 

 

Birthe's Madside