Birthe's Madside

 

Kaningryde
Portioner: 6
  • 1 Kanin
  • 250 g Champignon
  • 1 Porre
  • 2 Gulerødder
  • 200 g Frosne ærter
  • 1 1/4 dl Sherry
  • 3 Løg
  • 2 spsk Mel
  • 2 ½ dl Bouillon
  • Desuden:
  • ½ Bdt. persille

Del kaninen i 8 stykker. Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger. Rens porren og skær den i ringe. Gnid kaninstykkerne med salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad og fordel gulerødder,løg og porre omkring kødet. Drys grøntsagerne med salt og peber. Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min. Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. Jævn retten med melet, der er rørt ud i sherry. Til kaningryden serveres løse ris eller kartoffelmos. Pynt fadet med persilleduske.

Kilde: Menu, Internationalt Madleksikon. Kaningryde.

 

 

Birthe's Madside