Birthe's Madside

 

Kaningryde 2
Main dish, Meats, Mikrobølge - Personer: 4
  • 4 skiver røget bacon i strimler
  • 2 små løg skåret i kvarter
  • 4 stilke bladselleri i skiver
  • 2 spsk Hvedemel
  • Salt & friskkværnet peber
  • 8 stk. kaninkød a 100 g.
  • 4½ dl varm hønsebouillon
  • Reven skal af 1 citron
  • 50 g Svesker, spiseklare
  • 2 spsk Hele sennepskorn
  • 1 tsk Friskhakket timian
  • 1 rødt æble skåret i både
  • 25 g Grogthakket valnødder
  • 3 spsk Youghurt naturel eller fløde
  • Pynt:
  • Persille

Læg baconskiverne i en skål og svits 2 ½ - 3 min på højste effekt. Rør rundt 1 gang. Tag baconstykkerne op og læg dem til side. Kom løg og bladselleri i skålen. Kog under låg i 3 min på højste effekt. Bland melet med salt og peber og vend kaninstykkerne heri. Tilsæt kød, bouillon, reven citronskal og citronsaft til grønsagerne og kog i 5 min på højste effekt. Rør rundt efter 3 min Tilsæt svisker, sennep og tiamian. Rør rundt og kog i 20 min på middel effekt. Tilsæt bacon, æbler og nødder. Kog under låg i 5 min på middel effekt. Rør yoghurt eller fløde i, læg låg på og lad retten stå 5 min Server drysset med frikhakket persille.

Kilde: Christian Phillip, 30 Jan 94

 

 

Birthe's Madside