Birthe's Madside

 

Citronmarineret kalvelever med tomat og pasta
4 personer
  • 600 g kalvelever i skiver

  • saft og skal af ½ citron

  • 2 - 3 spsk olivenolie

  • 1 laurbærblad

  • kværnet peber

  • 1 løg

  • evt. 1 fed hvidløg

  • 1 dåse flåede hakkede tomater

  • Tilbehør:

  • pasta, løse ris, kartofler og eller salat

Pisk citronsaft og skal sammen med olie og et knust laurbærblad, og hæld marinaden over leverstykkerne. Kværn lidt peber over. Lad det trække 1 time. Tag stykkerne op af marinaden, og steg dem sprøde på en meget varm pande. Marinaden virker son fedtstof til panden. Hæld resten af marinaden i en gryde. Hak løg og hvidløg fint, og svits det heri. Kom tomater ved, og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber. Anret leveren oven på tomatsaucen, og giv f.eks. nykogt pasta til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 1

 

 

Birthe's Madside