Birthe's Madside

 

Helstegt kalvelever
4 personer
  • 1 kg kalvelever valgt så lys som muligt

  • 8 tomater

  • 4 løg

  • 100 g bacon

  • 250 g champignon

  • 2 fed knust hvidløg

  • timian

  • olivenolie

  1. Brun leveren i olivenolie på en pande eller i en jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen i ovnen og steg ca. 25 minutter ved 200 grader. Lad den hvile tildækket 10 minutter før den skæres ud.

  2. Skære baconen i tern og brun dem i gryden. Pil og skær løget i store tern. Sautér dem møre sammen med baconen, timian og knust hvidløg. Skær champignon i skiver og kom dem ved. Del tomaterne, pres eller skrab indmaden ud, og skær så tomatkødet i grove tern. Kom tomatkødet ned til champignonerne og varm blandingen igennem.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside