Birthe's Madside

 

Hjertegullasch
  • 3 svinehjerter

  • salt

  • ½ dl olivenolie

  • 16 skalotteløg

  • 3 fed hvidløg

  • 1½ spsk mel

  • 1 laurbærblad

  • 3 gulerødder

  • friskkværnet sort peber

  • 8 dl vand

  • lidt kulør

  • Tilbehør:

  • nykogt kartoffelmos

Skær hjerterne fri for sener og årestammer og skær kødet i pæne terninger. Krydr dem med lidt salt. Brun dem i meget varm olie. Pil løg og hvidløg og kom dem i, når kødet er brunet. Drys mel på og lad det riste lidt under omrøring, inden laurbærblad, de skrabede, skivede gulerødder og peber kommes i. Hæld vandet over og bring retten i kog. Læg låg på og lad det simre under låg i 1 time. Smag til og tilsæt evt. kulør. Server retten sammen med kartoffelmos.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside