Birthe's Madside

 

Hjerte og kyllingelever-ragout
4 personer
  • 400 g kyllingehjerter og lever

  • 50 g smør

  • 4-5 skiver bacon klippet i strimler

  • 2 dl bouillon

  • salt

  • 1 laurbærblad

  • 1 æble i terninger

  • 10 svesker

  • 2½ dl kaffefløde

  • kulør

  • lidt jævning

Hjerterne halveres renses og aftørres. Steger i smør med baconstrimlerne nogle minutter, hvorefter bouillon, krydderier, æble og svesker tilsættes. Småkoger i bouillon, til de er møre ca 45 min. Leveren skylles, aftørres, steger 5 minutter i smør, skal kun være gylden. Blandes i gryden til hjerterne sammen med fløde, kulør og evt. lidt jævning. Smag til med salt og peber.

Servering: Retten er fortrinlig sammen med kartoffelmos.

Kilde: Kirsten Hüttemeier - Familie Journalen - Frank Larsen

 

 

Birthe's Madside