Birthe's Madside

 

Hjerteragout med skalotteløg
  • 3 svinehjerter

  • salt

  • rigelig friskkværnet sort peber

  • 50 g smør

  • 12 skalotteløg

  • 8 gulerødder

  • 1 laurbærblad

  • 2 spskmel

  • 8 dl vand

  • lidt kulør

  • 1 bdt persille

Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt. Skær dem så i terninger. Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør. Når de er smukt brune, drysses melet over.

De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder. Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld vandet over. Bring det i kog og lad det koge sagte i 1 time. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.

Servering: Drys den hakkede persille over og giv en god kartoffelmos til

 

 

Birthe's Madside