Birthe's Madside

 

Kalvelever i rødvin med kartoffelmos

Tid: 40 minutter

  • 750 g kalvelever

  • mel

  • salt

  • peber

  • smør til stegning

  • 1 stort løg

  • 250 g champignoner

  • 1½ dl rødvin

  • 1½ dl bouillon

  • 1 kvist timian

  • meljævning

Leveren skæres i tynde skiver, som vendes i mel tilsat salt og peber. Steges i letbrunet smør få minutter på hver side og lægges i et fad. Holdes varmt. Svits derefter de hakkede løg, kom champignonerne i efter få minutter og lad det stege lidt, før der tilsættes rødvin, bouillon og timian. Efter nogle minutter tilsættes en meljævning. Sovsen koges godt igennem og smages til med salt og peber. Hæld sovsen over leveren og servér med pillekartofler drysset med hakket persille.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 1

 

 

Birthe's Madside