Birthe's Madside

 

Kyllingelever med broccoli

  • 1 pakke kyllingelever

  • 75 g smør

  • lidt mel

  • salt

  • peber

  • 1 finthakket løg

  • ½ dl citronsaft

  • 2 dl vand

  • 150 g friske champignoner i skiver

  • 200 g broccolibuketter

Befri leveren for evt. grøn galdeblære og del dem i 2. Krydr leverstykkerne let med salt og peber og ryst dem herefter i melet. Brun dem let i meget varmt smør, tag dem op og rist løg og champignoner sammen med citronsaften. Bland godt, inden vandet hældes over. Kom leveren tilbage i gryden og lad det simre under låg i 10-12 minutter. Giv broccolien et opkog. Anret kyllingeleveren med saucen på nylavet kartoffelmos og garner med broccoli.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside