Birthe's Madside

 

Kyllingleverfrikasse
4 personer
  • 250 g ærter

  • 500 g karotter, fra dåse eller frosne

  • 1 lille pastinak skåret i strimler

  • 1 æble

  • 2 spsk olie

  • 1 spsk esdragoneddike

  • salt

  • peber

  • 2 dl bouillon

  • 1 dl piskefløde

  • soja

  • ca. 350 g kyllingelever

  • smør til stegning

Pastinak og æbler, ligeledes i strimler, svitses i lidt olie med esdragoneddike, salt, peber og evt. lidt paprika og steger i nogle minutter. Heri blandes karotter i skiver og ærter. Leveren, som er let optøet, steger i smør i nogle få minutter på hver side. Panden koges af med bouillon, soja og piskefløde og hældes over grønsagerne, der varmes, smages til og hældes over den nystegte kyllingelever.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside