Birthe's Madside

 

Lever i krydret flødesauce
Hovedret - Personer: 4
  • ½ kg Lever
  • 4 sm Zittauerløg
  • 50 g Smør
  • 1 ts Groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 ts Lys, fransk sennep
  • 3/4 ts Tørret basilikum
  • 3/4 ts Tørret rosmarin
  • 1/4 l Piskefløde
  • 1 dl Mælk
  • 1 ts Hvedemel
  • Kulør
  • Tilbehør:
  • Pillekartofler med hakket persille

Skyl leveren, fjern evt. hinder og årestammer. Skær leveren i store terninger. Pil løgene og skær dem i terninger. Svits begge dele i smør i en stegegryde. Tilsæt krydderier, piskefløde og mælk, der er rystet sammen med melæ. Lad retten koge ved svag varme ca. 15 min. Smag til og tilsæt kulør.

Tips: I stedet for tørrede krydderurter kan anvendes ½-1 spsk friskhakkede.

 

 

Birthe's Madside