Birthe's Madside

 

Lever med appelsin
  • 400 g kalvelever

  • 3 spsk mel

  • 1 mellemstort løg eller 3 forårsløg

  • 1 grøn peberfrugt

  • 4 spsk vindruekerneolie

  • saft af 1 appelsin

  • 2 spsk tomatpuré

  • 1½ dl grønsagsbouillon

  • 1 tsk fintsnittet syltet ingefær

  • salt

  • peber

  • lidt strimlet appelsinskal

Skær lever i smalle strimler og vend dem i mel. Hak det pillede løg eller skær forårsløgene i skiver. Skær peberfrugten i terninger. Lad olien blive varm på panden og rist leverstrimlerne kort heri. Tilsæt løg og peberfrugt og rist endnu ganske kort. Kom appelsinsaft, tomatpuré og grønsagsbouillon i og varm det igennem. Bland snittet ingefær i og smag til med salt og peber. Anret med lidt strimlet appelsinskal.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside