Birthe's Madside

 

Farseret lammebov
4 personer
  • 1 udbenet lammebov

  • Fars:

  • 200 g hakket lammekød

  • 1 spsk hele gule sennepsfrø

  • ½ spsk rasp

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1 spsk hakket mynteblade

  • 1 spsk hakket persille

  • ½ tsk herbes de provence

  • 1 æggehvid

  • Til stegning:

  • 3 dl lammebouillon

Læg lammeboven udbredt på et bræt og drys indvendigt med salt og peber. Rør farsen sammen og fyld den i boven. Luk kødet om farsen og sy boven sammen med bomuldsgarn. Læg boven i en mellemstor bradepande og gnid den med salt og peber. Hæld lammebouillon ved og sæt den i ovnen 1-13/4 time ved 175 grader, til farsen er gennemstegt. Hæld skyen i en gryde og lad boven hvile 15 minutter indpakket i sølvpapir. Varm skyen igennem og jævn den med majsstivelse eller saucemel.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside