Birthe's Madside

 

Gedefricassé med gulerødder, kartofler, nye løg og kørvel
4 personer
  • 800 g gedekød, 3x3 cm tern skåret fra bryst/bov

  • 2 bdt. nye løg

  • 2 gulerødder

  • 400 g kartofler

  • suppevisk

  • 2 dl piskefløde

  • 1 bdt. kørvel

Kom kødet i en gryde, hæld vand på så det dækker. Kog op, skum grundigt. Tilsæt 1 spsk salt og lad så kødet simre min 1½ time. Lad suppeviske simre med de sidste 30 minutter. Tag den så op - skum undervejs. Kom fløden i. Gør grøntsagerne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Tilsæt først kartofler og 5-10 minutter senere gulerødder og til sidst løg. Smag til med salt og peber. Hak kørvel og kom det i umiddelbart før retten serveres.

NB! Retten kan smages til med citronsaft.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside