Birthe's Madside

 

Irisk-steu (lam i kål)
Hovedret, skært kød 4 personer
  • 1 1/4 kg lammebov eller bryst
  • 1 lille hvidkålshoved
  • 1 løg
  • 500 g kartofler

Lammekød skæres i kvadrater på ca 3-4 cm, blanceres. Hvidkålshovedet deles gennem stokken i 6-8 dele koges op i vand, tages op, stokken fjernes, bunden af en kasserolle dækkes med et lag kål, herpå lægges løg i skiver og rå kartofler i tykke skiver, derpå det blancerede kød, kryder med salt & peber, igen løg, kartofler og til sidst kål. Tynd suppe kommes over evt vand + 1 terning. En suppevisk tilsættes og det koges under låg i ca 1 time.

Serveres bedst med eksportøl

Kilde: Henrik Nielsen 2:234/202@fidonet

 

 

Birthe's Madside