Birthe's Madside

 

Irsk stuvning
Hovedret, Lammekød, Gryderet - Personer: 4
  • 400 g lammebov
  • 300 g stribet flæsk
  • margarine til stegning
  • 3/4 l kålrabi i tern.
  • 3/4 l gulerod i tern.
  • 1 l bouilion
  • 1 løg i skiver
  • 1 l fintsnittet kål
  • 1½ tsk merian
  • ½ l kartofler i tern.
  • salt
  • 1 bundt persille

Skær kødet i tern. og brun det i margarine i en stor gryde. Kom de udskårne grønsager i gryden sammen med benet fra boven. Hæld bouilionen ved, læg låg på og lad stuvningen småkoge til alt er mørt, ca. 1½ time. Smag til med salt, drys med hakket persille og server med groft brød.

Tilberedningstid: Ca. 2 timer.

Kilde: Michael Aggerholm, 27 Aug 93

 

 

Birthe's Madside