Birthe's Madside

 

Karrydjævle
  • lammekød

  • hvidkål

  • skalotteløg

  • hvidløg

  • ingefær

  • gul ingefær

  • blå ingefær

  • frisk rød og grøn chili

  • kartofler

  • gulerødder

  • tørret chilipulver

  • kasavanød

  • sukker

  • salt

  • eddike

  • olie

  • vand

Lammekødet skæres i tern. Hvidkål snittes, ikke for småt. Gulerødder og kartofler skæres i tern. Skalotteløg, hvidløg, ingefær, gul ingefær, blå ingefær snittes og kommes i morteren sammen med kasavanød og stødes sammen. En gryde varmes med lidt olie og de sammenstødte ingredienser brunes let. Kom lammekødet i og brun det. Kom hvidkål, kartofler og gulerødder i og lad det stege let. Tilsæt vand og et par spsk eddike. Kom de friske chili i og lidt chilipulver sammen med lidt sukker og salt. Læg låg på og lad det koge indtil kødet er mørt.

Server ris til.

Kilde:  Annie Yeo Christensen - Jørgen Christensen

 

 

Birthe's Madside