Birthe's Madside

 

Lammegryde med karry
Hovedret, Lammekød, Gryderet - Personer: 4
  • 1 kg lammekød, bov eller bryst
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk hvedemel
  • margarine til stegning
  • 4 løg
  • 1 porre
  • 1 æble
  • 1 spsk kinesisk soya
  • 1 spsk mangochutney

Skær kødet fri af benene og skær det i tern. Vend kødet i mel tilsat salt og karry. Brun kødet i margarine i en gryde. Rens og skær løg og porre i skiver. Skræl æblet og skær det i både. Kom løg, porre og æble i gryden, tilsæt 1 dl vand, soya og mangochutney og lad retten stå og stege under låg, til kødet er mørt, ca. 1 time. Smag retten til, og server med løse ris.

Tilberedningstid: Ca. 1½ time.

Kilde: Michael Aggerholm, 17 Aug 93

 

 

Birthe's Madside