Birthe's Madside

 

Lammekoteletter med ærter

  • 4-6 lammekoteletter

  • 4-6 sk. spæk

  • 1 løg, groffhakket

  • persille

  • 1 dl grønsagsbouillon

  • 25 g smør/margarine

  • salt, peber

  • 4-6 dl ærter

  • 1 spsk citronsaft

Bind en spækskive på hver kotelet. Læg koteletterne på varm pande med spæksiden opad. Skyl, rens og hak løg og persille. Drys krydderurterne over koteletterne. Tilsæt salt og peber, hæld bouillon ved. Lad retten småstege ved svag varme med låg ½ time. Tag koteletterne op, fjern spæk og tråd, hold dem varme, mens tilbehør gøres klar. Rist ærterne et øjeblik på panden, tilsæt citron. Anret ærterne ved kødet, server kartoffelmos til.

Kilde: Nordisk Madkultur - Kostpædagog Birgit Østergaard

 

 

Birthe's Madside