Birthe's Madside

 

Lammekoteletter med peberfrugtsauce
Hovedret, Lammekød - Personer: 4
  • 8 lammekoteletter
  • 1 spsk smør eller margarine
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
  • ½ dl reven parmesanost
  • tomatbåde til pynt
  • Peberfrugtsauce:
  • 1 løg
  • 2 grønne peberfrugter
  • 3 tomater
  • 1/4 tsk sort peber
  • 2 spsk spiseolie
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl bouilion
  • ½ tsk salt

Sauce: Pil og hak løget. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i tern, Skold og flå tomaterne. Tomaterne skæres også i tern. Svits det hakkede løg et parmin. i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt presset hvidløg Bland peberfrugt, tomater og bouilion i. Tilsæt salt og peber og rør rundt. Lad det hele småsnurre under låg i ca 30 min. Steg koteletterne ca 5 min. på hver side. Kom salt og peber på og drys med parmesanost. Læg koteletterne på en bund af kogte ris, eller pastanudler i et serveringsfad og hæld peberfrugtsaucen over. Pynt med tomatbåde.

Tilberedningstid: Ca. 45 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 27 Aug 93

 

 

Birthe's Madside