Birthe's Madside

 

Lammespid på grøn bund

Tilberedningstid: 30 minutter + marinering

  • 750 g lammekød fra bov

  • Marinade:

  • 1 dl olie

  • 3 spsk citronsaft

  • 1 fed hvidløg

  • 1 spsk timian

  • 1 spsk oregano

  • salt

  • peber

  • frisk mynte

Skær fedt og grove sener fra kødet. Skær det i terninger og læg det i et fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over. Lad den stå et par timer. Sæt kødet på grillspid og læg dem under grillen i ovnen. Drej spiddene og pensl med marinaden nu og da. Steges 6-8 minutter på hver side. Anrettes på grøn salat og serveres med yoghurtsalat:

Afdryppet yoghurt smages til med salt, peber og citronsaft og iblandes en hel agurk skåret i terninger samt friske mynteblade.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 4

 

 

Birthe's Madside