Birthe's Madside

 

Navarin med lam og sommergrønt
4 personer
  • 1 kg lammebov

  • 4-5 friske gulerødder

  • 1 løg

  • 4 forårsløg

  • 2 porrer

  • friske krydderurter

  • 3-4 nye kartofler (mellemstørrelse)

  • 300 g grønærter

  • smør

  • mel

  • evt. piskefløde

  1. Lammeboven skæres i firkantede stykker, ca. 1x1 cm.

  2. Grønsagerne renses og skæres også i mindre stykker.

  3. I en gryde brunes lammekødet godt i smør og drysses med mel. Vend det hele godt i gryden og kom vand ved, så det lige dækker.

  4. Lad det småkoge en halv times tid, inden grøntsagerne (undtagen ærterne) kommes ved sammen med friskhakkede krydderurter. Det hele simrer ved svag varme i yderligere 15-20 minutter, indtil grøntsagerne er akkurat møre.

  5. Ærterne kommes ved og varmes igennem. Tilsæt evt. lidt piskefløde til sidst for at give farve og runde smagen af.

Drys med friskhakket persille.

Kilde: Jyllands Posten - Brian Rechnagel Sørensen

 

 

Birthe's Madside