Birthe's Madside

 

Shepherd's pie
Hovedret - Personer: 4
  • 250 g Hakket lammekød (el. okse)
  • 2 tb Margarine eller olie
  • 1/4 Selleri
  • 3 Gulerødder
  • 1 Løg
  • 1 Porre
  • 4 Port. kartoffelmos (pulver)
  • 3 Bløde tomater
  • 1 Fed knust hvidløg
  • Salt
  • Peber
  • Ketchup
  • Engelsk sovs (HP el.lign)

Riv selleri og gulerødder groft, snit porre og løg fint. Skær tomaterne i små stykker. Svits kødet i halvdelen af fedtstoffet. Tag kødet op, og svits selleri, gulerødder, porre og løg i resten af fedtstoffet. Bland kødet, de ituskårne tomater og knust hvidløg i. Smag til med salt, peber, engelsk sovs og ketchup. Lad det småsnurre under låg i ca. 10 min. Hæld balndingen i et smurt ovnfast fad, og dæk det med en velpisket kartoffelmos. Sæt retten i ovnen til den er gylden, ca. 30 min. ved 225 grader

Kilde: Hans Logeskov, 26 Aug 93

 

 

Birthe's Madside