Birthe's Madside

 

Amerikansk farsbrød
Kødretter 4 personer
  • 500 g hakket kød
  • 2 mellemstore skiver hvedebrød
  • 1 mellemstort løg
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 spsk hakket persille
  • 1 spsk reven parmesan
  • 1 æg
  • Mælk
  • Salt - peber

Brødkrummen blødes op med mælk - løget hakkes og svitses let – ægget piskes - alle ingredienserne blandes grundigt. Farsen skal være fast og tør. Form farsen som et brød og sæt det i en forvarmet ovn, ca. 200° i en halv time. Varitionerne er der nok af: læg smelteost over brødet før bagning - eller blåskimmelost - kom worcestershire sauce i farsen - fordel tomatpuré eller ketchup på toppen.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

John Erik Hansen 05-03-1996.

 

 

Birthe's Madside