Birthe's Madside

 

Asiatiske krebinetter

  • ½ kg hakket kalve- og svinesmåkød

  • 1 spsk olivenolie

  • 1 tsk finthakket frisk ingefær

  • 1-2 fed finthakket hvidløg

  • 2-3 finthakkede chili

  • salt, friskkværnet peber

  • smør og olivenolie til stegning

  • Stegte nudler med grønsager:

  • 200 g kogte, afdryppede kinesiske ægnudler

  • 2-3 spsk olivenolie

  • 4 snittede forårsløg

  • 1 courgette i tynde skiver

  • ½ hakket rød peberfrugt

  • evt. et par hele chili

  • salt

  • peber

Ælt det hakkede kød med olie, ingefær, hvidløg og chili, del og form det til aflange eller runde bøffer og steg dem i smør og olivenolie, ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.

Steg de kogte nudler i en stor sauterepande i den varme olie sammen med forårsløg, courgetteskiver, hakket peberfrugt og chili. Rør imens og steg, til nudlerne er let sprøde og grønsagerne lige netop er møre. Smag nudlerne til med salt og peber.

Servering: Anret nudlerne med krebinetterne på varme tallerkner og giv chutney og soyasauce til.

 

 

Birthe's Madside