Birthe's Madside

 

Fars i fad med syltede paprika
Hovedret - Personer: 4
  • ½ kg Hakket flæske- og kalvekød
  • 50 g Kogte, mosede kartofler
  • 1 md Zittauerløg
  • 1 ½ ts Groft salt
  • Friskkværnet peber
  • ½ ts Gult sennepspulver
  • 1 Æg
  • 1 dl Mælk
  • 3 tb Syltede paprika
  • 25 g Smør
  • Pynt:
  • Tomater
  • hakket persille
  • Tilbehør:
  • Kartofler og grøn salat med flødedressing
  • Flødedressing:
  • 1 ½ dl Piskefløde
  • 1 ½ tb Citronsaft
  • 1 ts Sukker

Bagetid 40-50 min. ved 200°. Rør det hakkede kød med kartofler, revet løg, krydderier, æg og mælk. Læg halvdelen af farsen i et smurt, ovnfast fad. Fordel herover hakkede paprika og dæk dem med resten af farsen. Hæld smeltet smør over. Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen.

Flødedressing: Pisk fløde, citronsaft og sukker sammen til dressingen er jævn.

 

 

Birthe's Madside