Birthe's Madside

 

Farsrulle med porrer
4-5 personer
  • 500 g hakket kalve- og flæskekød

  • ¾ dl rasp

  • 1¼-1½ dl mælk

  • 1 lille revet løg

  • 1 tsk salt

  • 1 tsk oregano

  • peber

  • Fyld:

  • 1 mellemstor porre

  • 1 bundt persille

  • 50 g mellemlageret ost

Rør kødet til fars med rasp, mælk, løg, salt, oregano og peber. Snit porren fint og hak persillen. Bred farsen ud i et jævnt lag på et stykke fugtigt alufolie. Fordel porre, persille og ost på farsen og rul den sammen som en roulade ved hjælp af alufolien. Læg farsrullen i et ovnfast fad uden alufolie. Steg den i ovnen i ca. 50 minutter ved 200 grader. Skær farsen i skiver og server den med kartofler og snittet hvidkål mørnet i en gryde med lidt smør.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside