Birthe's Madside

 

Forloren hare med æbler og svesker
4 personer
  • 350 g hakket oksekød

  • 150 g hakket kalvekød

  • 4 spsk mel

  • 2 æg

  • salt

  • 4 dl mælk

  • kulør

  • 3 spsk gelé

  • 2 æbler i skiver

  • 10-12 svesker

  • Sovs:

  • 2 dl piskefløde

  • evt. lidt jævning

  • rysteribs eller syltede tyttebær

  • smør

  • 75 g bacon til stegning

Bacon klippes i terninger. Kødet røres med mel, æg og salt og formes til en tyk pølse. Brunes i smør med bacon, æbler og svesker og småsteger med mælk, kulør og gelé i ca. ¾-1 time. Tages op. Piskefløde, kulør, tyttebær eller rysteribs tilsættes, og sovsen koges tyk evt. med lidt jævning. Kødet skæres i skiver, sovs og kartofler gives til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside