Birthe's Madside

 

Frokostpostej
6-8 personer
  • ½ kg hakket kalve- og flæsk

  • 200 g hakket kalve- eller svinelever

  • 1 tyk skive franskbrød uden skorpe udblødt i 1½ dl fløde

  • ½-1 dl portvin

  • 1½ tsk salt

  • ½ tsk peber

  • 1 tsk merian

  • Fyld:

  • 2 løg

  • 1 rød peberfrugt

  • 15 g smør

Rør kød, lever, udblødt franskbrød, portvin, salt, peber og merian sammen. Lad farsen hvile ½-1 time i køleskabet, så man kan smage på den og evt tilsætte mere krydderier og fløde. Hak løgene, skær peberfrugt i terninger og svits begge dele på panden i smørret. Læg et lag fars i bunden af en ovnfast form, herover fyldet og til sidst resten af farsen. Bag postejen ved 175 grader i 1-1¼ time, til den er gennembagt. Tag postejen ud og læg et let pres over, når den er afkølet, så er den nemmere at skære i skiver.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside