Birthe's Madside

 

Græsk farsrulle
4 personer
  • 250 g hakket lammekød

  • 250 g hakket oksekød

  • 75 g kogt ris (ca. ½ dl rå ris)

  • 1 æg ½ dl mælk

  • 1 tsk salt

  • peber

  • Fyld:

  • 125 g Fetina

  • 100 g hvidløgsflødeost

  • 4 spsk hakket persille

  • 2 spsk fintklippet purløg

  • Pensling:

  • 1 spsk olie

  • groftkværnet peber

Rør alle ingredienserne til farsen sammen. Skær Fetinaen i terninger og bland den med hvidløgsflødeost, persille og purløg.

Fordel farsen i et 2 cm tykt lag på t stykke olieret alufolie. Læg osteblandingen i en stribe midt på farsen. Rul farsen sammen som en roulade ved hjælp af alufolien. Tryk enderne godt sammen, så osten ikke løber ud. Læg farsrullen i et ovnfast fad. Pensl med olie og kværn peber over. Steg farsrullen i 50-60 minutter ved 200 grader på midterste rille. Lad farsrullen blive helt kold, før den skæres i skiver.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside