Birthe's Madside

 

Grønsagstimbale med italiensk præg
4 personer
  • 500 g hakket kalve- og flæskekød

  • 1 dl mel

  • 1 lille finthakket løg

  • 2 dl mælk

  • 1 æg

  • ca. 1 tsk salt

  • peber

  • 500 g frossen grønsagsblanding, ikke for fintskåren

  • Pynt:

  • reven skal af 1 citron

  • 1 fed hakket hvidløg

  • 2-3 spsk hakket persille

Rør kødet til fars med mel, hakket løg, mælk, æg, salt og peber. Tø 200 g af grønsagsblandingen op evt. i kogende vand. Kom grønsager og fars lagvis i en smurt form eller et ovnfast fad, begynd og slut med fars. Læg alufolie over – den blanke side nedad – og sæt formen i ovnen ved 200 grader i ¾-1 time, til farsen er gennembagt. Hæld den dannede væde fra, inden de vender timbalen ud på et varmt fad. Bland citronskal, hvidløg og persille og drys det over timbalen. Server resten af grønsagerne samt groft brød til.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside