Birthe's Madside

 

Italiensk farsrulle
Italiensk, hovedretter 4 personer
  • 3 skiver afskorpet franskbrød
  • 2 dl mælk
  • 250 g hakket svinekød
  • 250 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 tsk tørret oregano
  • Salt og peber
  • Fyld:
  • 1 hakket løg
  • 3 spsk friskhakket persille
  • 100 g mild danbo

Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20 x 30 cm). Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen. Rul farsen sammen som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad. Bages i ovn i ca. 60 min v. 200 g.

Tilbehør: Tomatsalat og kartoffelgratin.

 

 

Birthe's Madside