Birthe's Madside

 

Makaronilåda fra Marokko
4 personer
  • 8-9 dl kogte suppehorn/makaroni

  • 1 løg

  • 2 spsk margarine

  • 300-400 g kød (falukorv/røget medister el. oksekød i tern el. rester)

  • 1 ds. flåede tomater

  • 2 spsk tomatpure el. chilisauce

  • 2 fed hvidløg

  • 1 tsk kanel

  • 1 tsk kommen

  • salt og peber

  • 2-3 dl reven ost

Svits løg, hvidløg og kød. Tilsæt flåede tomater, chilisauce og krydderier. Kog til kødet er mørt (kødrester skal bare varmes). Tilsæt makaroni. Hæld blandingen i et ildfast fad, drys reven ost over og gratiner ved 225 grader i 15-20 min.

Serveres med tomatsalat el. grøn salat og brød.

Kilde: Susanne Pedersen

 

 

Birthe's Madside