Birthe's Madside

 

Meatsauce og spaghetti
4 personer
  • 4 skiver bacon

  • 20 g margarine

  • 1 dl hakket løg

  • 1 dl groft revet gulerødder

  • 300 g hakket oksekød

  • 1 laurbærblad

  • salt

  • peber

  • 3 dl bouillon

  • 4 flåede tomater

  • 3 spsk ketchup

  • ½ dl piskefløde

  • 1 pakke spaghetti

  • vand

  • salt

  • olie

  • Evt:

  • reven Parmesan

Svits baconterninger i margarinen. Tilsæt løg og gulerødder og svits. Brun kødet. Tilsæt resten, minus piskefløden. Lad retten småsimre i 20 minutter. Fjern laurbærblad og jævn retten med piskefløden.

Kog spaghetti i 12 minutter, mens meatsaucen småkoger. Anret spaghetti i et dybt fad, læg meatsauce over og øverst reven Parmesan.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside