Birthe's Madside

 

Medisterpølse 2
8-10 personer
  • 1½ kg flæskesmåkød

  • 1 mellem stort løg

  • 4-5 dl suppe

  • salt

  • peber

  • 4-5 spsk mel

  • 4 meter svinetarme, kan købes eller bestilles hos slagteren

Skær kødet ud og hak det en gang gennem kødmaskinen sammen med løget. Tilsæt salt, peber, mel og suppe og rør farsen godt, som til frikadeller, men mere lind. Kog en prøvebolle og bedøm smagen. Fyld farsen i tarmene gennem maskinens pølsehorn og form pølserne i passende længde. Slut med en knude eller bind om med en bomuldstråd. Lad pølserne ikke blive for lange, så er de vanskelige at håndtere. Til dybfrysning lægges pølserne sammen som en spiral, lægges i en pose og indfryses på bakke eller tallerken. Så er den lige til at lægge på panden eller i gryden uden optøning. Brunes og steges i fedtstof 12-15 minutter på hver side.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 1

 

 

Birthe's Madside