Birthe's Madside

 

Mexicansk chili-pasta gryde
4 personer
  • 2 spsk olie

  • 1 mellemstort løg

  • 500 g hakket oksekød

  • 1 dåse tomater m/væde

  • 2 spsk tomatpuré

  • 1 mellemstor grøn peber

  • 1 spsk chili krydderi

  • salt og peber

  • 250 g pastaskaller

  • 1 dåse røde kidneybønner u/væde

  • 125 g reven Cheddar ost

Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg indtil det bliver blødt. Kom kødet i, brun det godt, tilsæt tomater m/væde, tomatpuré, grøn peber, chili, salt og peber. Lad det simre i 15 min.

I mellemtiden koges pastaskallerne i kogende, saltet vand. Hæld vandet fra. Kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskallerne i. Kom i et ildfast fad og spred den revne ost over. Bag i forvarmet ovn ved 180C i 30 min.

Kilde: Morten Knud Nielsen

 

 

Birthe's Madside