Birthe's Madside

 

Moussaka 2
3-4 personer
  • ½ kg hakket oksekød

  • 2 store løg

  • 40 g margarine

  • 2 fed hvidløg

  • 1 dåse konc. tomatpuré

  • salt & peber

  • 1 tsk sukker

  • 1 tsk rosmarin

  • 3/4 kg kartofler

  • 2 æg

  • 1 dl mælk

  • revet ost

Pil og hak løgene. Svits dem. Kom kødet i, svits det, tilsæt hvidløg, tomatpuré, salt, peber, sukker og rosmarin. Simre i 5 min. Smag til. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad. Kom kødblandingen på, dæk med resten af kartoflerne. Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over. Drys ost på. Sættes i en 180 grader varm ovn i 45 min.

Serveres med grøn salat og flutes.

Kilde: Mette Bæk Mortensen

 

 

Birthe's Madside