Birthe's Madside

 

Olivenfars
4 personer
  • 3 spsk rasp

  • 1½ dl mælk

  • 1 løg

  • 15-20 grønne oliven med piment

  • 1 æg

  • 500 g hakket kalv og flæsk

  • 1 tsk salt

  • peber

  • 50 g reven ost

Udblød raspen i mælk. Pil og hak løget fint. Hak oliven groft. Kom løg, oliven, æg, hakket kød, salt og peber i den udblødte rasp og rør farsen smidig. Form farsen til et brød og læg det i et ovnfast fad eller en lille bradepande. Sæt det i ovnen i ca. 50 minutter ved 175 grader, til farsen er gennemstegt. Drys ost over efter de første 25 minutter. De kan også server farsbrødet koldt som frokostret sammen med grøn salat.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside